برد هوشمند

راهنمای انتخاب برد هوشمند مدارس و مراکز آموزشی

راهنمای انتخاب برد هوشمند

در صورتی که قصد هوشمند سازی یک مرکز آموزشی را داشته باشید، یکی از اولین تجهیزاتی که باید برای خرید در نظر بگیرید، برد هوشمند است. اما در صورتی که با انواع برد هوشمند آشنایی نداشته باشید، احتمالا انتخاب بین مدل های مختلف تخته هوشمند برای شما سخت خواهد بود. به همین دلیل نیز در این مطلب راهنمای خرید برد هوشمند را ارائه کرده ایم تا بتوانید یک انتخاب درست برای خرید وایت برد هوشمند مدرسه یا مراکز آموزشی دیگر داشته باشید.

اما قبل از شروع، بهتر است بدانید که پروژکتور ماهان، نماینده و عامل بهترین برند های سازنده برد هوشمند می باشد که محصولات این برند ها را با گارانتی و خدمات پس از فروش ارائه می کند. شما می توانید خرید و بررسی قیمت تخته هوشمند مدارس را از این بخش انجام دهید.

تخته هوشمند چیست؟

بسیاری از مردم پاسخ این سوال را نمی دانند. بسیاری از مردم فکر می کنند که ویدئو پروژکتور، همان تخته سفید تعاملی است. پروژکتور در نوع خود یک نمایشگر است و وظیفه آن نمایش تصاویر از منابع تصویر مختلف می باشد.

برد هوشمند، یک تخته سفید تعاملی است که عملکردی مانند تخته های وایت برد دارد، با این تفاوت که امکانات بیشتری را در قالب دیجیتالی ارائه می کند. البته برخی از ویدئو پروژکتور های تعاملی نیز در بازار موجود هستند که کار تخته هوشمند را انجام می دهند، اما باز هم نباید این ابزار ها را با یک برد هوشمند اشتباه گرفت.

راهنمای خرید برد هوشمند

برخی از ابزار ها نیز وجود دارد که قرار گرفتن بر روی تخته وایت برد های معمولی، امکانات هوشمند را به تخته اضافه می کنند. این دستگاه ها نیز در سالهای گذشته، محبوبیت بالایی را در میان کاربران پیدا کرده اند و معمولا با نام eBeam شناخته می شوند.

برخی از پروژکتور ها نیز مانند همین دستگاه ها علم می کنند و در فاصله نزدیک از تخته، یا پرده نمایش قرار میگیرند و امکاناتی مانند نوشتن با قلم را روی تخته فراهم می کنند و با استفاده از سنسور ها و عملکرد هایی که در این دستگاه ها قرار گرفته، می توانید تمامی فعالیت های کلاس درس را بر روی تخته، با استفاده از ویدئو پروژکتور انجام دهید. ویدئو پروژکتور اپسون Epson EB-536Wi یکی از این دستگاه ها می باشد که برند اپسون آن را ساخته.

برخی از تخته های هوشمند نیز به شکل نمایشگر هایی با ابعاد بسیار بزرگ در بازار موجود هستند که به صورت داخلی قابلیت های هوشمند را ارائه می کنند و نیازی به ویدئو پروژکتور ندارند. این نوع از برد های هوشمند، دارای نمایشگر هستند و قابلیت لمسی در بیشتر آنها وجود دارد که امکان کار با انگشت و کار با قلم را برای کاربران فراهم کرده اند.

همچنین یک سیستم هوشمند، در نهایت نیاز به یک کامپیوتر داخلی دارد که تمام فعالیت های دستگاه را کنترل کند. در تخته های هوشمند، این سیستم کامپیوتری در داخل تخته قرار گرفته است.

انواع برد هوشمند آموزشی

تخته وایت برد هوشمند یا برد هوشمند، دارای انواع مختلفی می باشد که هر کدام از این مدل های برای کاربری خاصی و با امکانات و ویژگی های منحصر به فرد به بازار ارائه شده اند. شما باید با توجه به نیاز هایی که در محیط آموزشی دارید و با توجه به قیمت تخته هوشمند مورد نظر، انتخاب درست بین مدل های مختلف را انجام دهید.

راهنمای انتخاب تخته هوشمند

می توان گفت بیش از 20 مدل مختلف از انواع برد هوشمند در بازار موجود است که همه آنها ارزش خرید ندارند. ما برخی از محبوب ترین مدل های برد هوشمند که در بازار خدمات خوبی دارند را در ادامه معرفی خواهیم کرد که بتوانید خرید خود را به بهترین شکل انجام دهید.

تخته هوشمند مادون قرمز مبتنی بر قلم

برد هوشمند مبتنی بر مادون قرمز یا اینفرارد، یکی از ارزان ترین و در عین حال کارآمد ترین مدل های برد هوشمند می باشد که می توانید خرید آنها را انجام دهید. امکانات مختلف و قابلیت های متفاوتی در تخته های برند های مختلف وجود دارد.

راهنمای انتخاب تخته هوشمند مدارس

این نوع از تخته ها قابلیت تعامل با استفاده از انگشت را ندارند و تنها با استفاده از قلم های مخصوصی که روی دستگاه ارائه شده است، امکان فعالیت وجود دارد. همچنین شما می توانید از این تخته ها به عنوان وایت برد معمولی نیز استفاده کنید.

برد هوشمند الکترومغناطیسی مبتنی بر قلم

این تخته ها از مش سیم های مسی روی برد برای دریافت ورودی استفاده می کنند. این بدان معناست که آنها نیازی به قلم باتری دار ندارند که در خرید باتری صرفه جویی می شود. همچنین نمی توانید با انگشت خود روی آنها کار کنید. برد هوشمند الکترومغناطیسی، معمولاً گرانتر از تخته های مبتنی بر مادون قرمز هستند.

تخته هوشمند لمسی

این نوع از برند های هوشمند، به کاربران این امکان را می دهد تا با استفاده از انگشت و یا قلم های خاص، بر روی تخته تعامل داشته باشند. این محصولات نیز قیمت مناسبی دارند و معمولا خرید آنها بیشتر برای مراکز آموزشی انجام می شود.

راهنمای انتخاب وایت برد هوشمند

برد لمسی مبتنی بر مادون قرمز

این تخته ها تمام ویژگی های برد الکترومغناطیسی را دارند فقط از تکنولوژی متفاوتی استفاده می کنند. بسیاری از این تخته ها نیز مغناطیسی هستند که خوب است. باز هم می توان از نشانگرهای خشک پاک کن روی آنها استفاده کرد. این تخته ها معمولاً ارزان هستند و به طور فزاینده ای محبوب می باشند.

با اینکه راهنمای انتخاب برد هوشمند را باید با توجه به نیاز های خود در نظر داشته باشید، اما توصیه می شود تا از برد هوشمند لمسی و برد هوشمند لمسی مبتنی بر مادون قرمز استفاده کنید. این دو مورد علاوه بر قیمت مناسب، دارای تکنولوژی های جدیدتری نسبت به مدل های دیگر می باشند.

راهنمای انتخاب وایت برد هوشمند

حال که با انواع برد های هوشمند موجود در بازار آشنا شدیم، بهتر است تا ویژگی های اصلی این محصولات را نیز در نظر داشته باشیم. برای اینکه یک راهنمای انتخاب برد هوشمند کامل در اختیار داشته باشید، با ویژگی های مورد نیاز در زمان انتخاب تخته هوشمند را بشناسید.

برد هوشمند لمسی

1. اندازه و طراحی برد

تخته‌های سفید تعاملی صفحه تخت که برای اکثر کلاس‌های درس مناسب هستند از 55 تا 98 اینچ موجود می‌باشند که محبوب‌ ترین اندازه‌ها در محدوده 65 تا 84 اینچ است. در اصل اندازه اتاق باید اندازه صفحه نمایش شما را تعیین کند. قاعده اصلی این است که صفحه نمایش باید به اندازه کافی بزرگ باشد تا دانش آموزان پشت کلاس بتوانند به راحتی فونت 20pt را بخوانند.

وزن آنها از 38 کیلوگرم تا بیش از 100 کیلوگرم در برخی مدل ها متغیر است، بنابراین تدارکات برای نصب و امکان پذیری موقعیت های نصب دیوار و اتاق به دلایل ایمنی باید به دقت در نظر گرفته شود.

علاوه بر اندازه، باید از نظر در دسترس بودن نقاط چند لمسی و ابعاد نمایش فعال بررسی شود، ویژگی مهم دیگر وضوحی است که تخته سفید ارائه می دهد. سیستم عامل تخته سفید باید با توجه به جزئیات مورد نیاز برای فعالیت های کلاسی انتخاب شود.

2. وضوح تصویر برد هوشمند

وضوح یک برد هوشمند، کیفیت تصویر و تعداد پیکسل های موجود در تصویر را مشخص می کند. در اصل وضوح تصویر (نقاط رنگی جداگانه) موجود در صفحه است. وضوح به عنوان تعداد پیکسل ها در محور افقی X تعداد پیکسل ها در محور عمودی تعریف می شود. هرچه وضوح تصویر بالاتر باشد، تصویر واضح تر و با کیفیت تر است.

در محیط امروزی، چیزی کمتر از استاندارد High Definition 1080P (1920×1080) نباید استفاده شود. برخی از وایت برد های هوشمند در حال حاضر با وضوح فوق العاده بالا نیز در دسترس هستند که در صنعت به آن 4K (3840×2160) می‌گویند. به عنوان مثال، سری تخته‌های سفید تعاملی IQ Board همگی وضوح 4K دارند. البته که قیمت این نوع از برد ها بالاتر از نمونه های دیگر است.

برای انتخاب وضوح تصویر مناسب برد هوشمند، باید بودجه در نظر گرفته شده برای این ابزار ها را نیز در نظر داشته باشید.

3. طول عمر برد

همیشه قبل از خرید یک مدل از برد هوشمند، بهتر است تا طول عمر حدودی دستگاه را بدانید و در مورد گارانتی و خدمات پس از فروش برد نیز، اطلاعات کسب کنید تا بتوانید یک خرید مقرون به صرفه انجام دهید.

ویژگی های برد هوشمند

توصیه می شود تا محصولاتی با گارانتی و خدمات پس از فروش معتبر را تهیه کنید. پروژکتور ماهان، برد های هوشمند برند های معتبر را با گارانتی و خدمات پس از فروش استاندارد به مشتریان ارائه کرده است که می توانید این محصولات را با قیمت مناسب خریداری کنید.

4. عملکرد لمسی تخته هوشمند

یکی از دلایل اصلی خرید یک تخته سفید تعاملی، البته لمس و ضربه زدن روی صفحه نمایش در حین استفاده از حرکات تشخیص داده شده برای انجام کارهای روزانه روی دستگاه است.

اگر به تنهایی از پنل تعاملی استفاده می کنید، به حداقل دو نقطه لمسی برای “کار” یا “زوم” تصویر نیاز دارید. با این حال، دانش‌ آموزان را به مشارکت و همکاری در جلوی کلاس دعوت کنید و ناگهان به نقاط لمسی تعاملی بیشتری در هر صفحه نیاز دارید.

اکثر صفحه نمایش های لمسی تعاملی با 6 یا 10 نقطه لمسی همزمان در دسترس هستند. توصیه ما این است که فقط صفحه های تعاملی با 6 یا بیشتر نقطه تماس را در نظر بگیرید.

5. سیستم عامل وایت برد هوشمند

چیزی که باید در مورد آن واضح باشید این است که چگونه می‌خواهید از پنل تعاملی خود استفاده کنید، با چه نرم‌افزاری در درس باید کار کنید و به چه رایانه‌ای، لپ‌تاپ یا رایانه‌های شخصی نیاز دارید تا این عملکرد را تضمین کنید. در کنار این شما همچنین باید یک پنل تعاملی را انتخاب کنید که اتصالات ورودی و خروجی کافی را ارائه دهد.

تولید کنندگان پنل های تعاملی معتبر حداقل 2 ورودی HDMI، ورودی VGA، Component، AV و ورودی های صوتی PC را ارائه می دهند. علاوه بر این، باید حداقل یک پورت USB 2.0 و یک پورت USB 3.0 در برد هوشمند وجود داشته باشد که بتوانید دیگر دستگاه های هوشمند را نیز به برد خود متصل کنید.

6. شبکه سازی

همه مدل های برد هوشمند تعاملی که دارای پخش‌ کننده اندروید یا ویندوز یکپارچه هستند، باید دارای رابط شبکه اترنت (اتصال LAN-RJ45) یا دارای قابلیت Wi-Fi تعبیه‌ شده باشند.

7. سیستم صوتی

اکثر پانل های تعاملی معتبر باید دارای نوعی سیستم بلندگوی یکپارچه باشند، اگرچه در برخی موارد، این بلندگوها برای یک محیط کلاس بزرگ نامناسب تلقی می شوند. وجود بلندگوهایی با خروجی 2 الی 10 وات، در اکثر پانل های تعاملی موجود در بازار معمول است.

البته که در صورت نیاز به صدای بیشتر، می توانید از سیستم های صوتی خارجی و اتصال به برد هوشمند استفاده کنید تا یک سیستم صوتی کامل را در اختیار داشته باشید.

8. نرم افزار های تخته هوشمند

 تخته سفید تعاملی مجهز به نرم افزار است. می توان آن را تخته سفید تعاملی نرم افزاری نامید. نرم افزار در تخته هوشمند، برای ارائه تجربیات مختلف آموزشی / یادگیری طراحی شده است. نرم افزاری که از سیستم لمسی و قلم پشتیبانی می کند برای بحث های تعاملی در گروه، تشکیل یک روایت دیجیتالی، درس هایی برای موضوعات خاص، درس های فوری و ارائه ها استفاده می شود. تخته سفید تعاملی می تواند تنوع کافی برای تطبیق با سبک های مختلف یادگیری دانش آموزان کلاس فراهم کند.

9. امکان مشارکت چند دانش آموز

اگر به دنبال تسهیل همکاری و تعامل بیشتر بین دانش‌آموزان در کلاس خود هستید، باید به دنبال خرید یک تخته سفید تعاملی باشید که به چندین دانش‌آموز اجازه می‌دهد با رسانه پیش‌بینی‌شده تعامل داشته باشند. مشارکت چند دانش آموز امکان کار گروهی و ارائه، گسترش طرح درس و افزایش مشارکت دانش آموزان را فراهم می کند.

لیست بهترین برند های برد هوشمند

هر کسی که قصد خرید برد هوشمند را داشته باشد، احتمالا به دنبال خرید از بهترین برند ها است. به همین دلیل نیز یک لیست از بهترین مارک های برد هوشمند را در ادامه برای شما آماده کرده ایم:

  • ای برد (eBoard)
  • پروگرس (PROGRESS)
  • دیتوس (Ditoss)
  • ای ویژن (ivision)
  • هیتاچی (Hitachi)
  • پروسنس (prosense)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *