ویدئو پروژکتور

نصب ویدئو پروژکتور

نصب ویدئو پروژکتور روی سقف

زمانی که صحبت از نصب ویدئو پروژکتور به میان می آید، اولین چیزی که به ذهن بسیاری از افراد ختور می کند، نصب پروژکتور بر روی سقف است. البته که یکی از رایجترین روش های نصب دیتا پروژکتور بر روی سقف می باشد که مزایای بسیار زیادی را همراه دارد و یک ظاهر عالی برای را برای سینمای خانگی به وجود خواهد آورد. علاوه بر این، نصب ویدئو پروژکتور با استفاده از پایه سقفی، باعث صرفه جویی در فضای استفاده شده می شود.

هنگام استفاده از پایه سقفی پروژکتور، باید تعدادی اندازه گیری مانند اندازه صفحه نمایش و اندازه اتاق، و همچنین فاصله پرتاب خاص و افست عمودی پروژکتور خود را یادداشت کنیم. همچنین باید اندازه پروژکتور خود را در نظر بگیرید تا یک پایه محکم و مناسب برای دستگاه خود تهیه کنیم. این اندازه‌ گیری‌ها به شما کمک می‌کند بدانید که چه نوع پایه پروژکتور را باید تهیه کنید و آن را در کجا قرار دهید.

بعد از خرید ویدئو پروژکتور، می توانید با کارشناسان ما در تماس باشید تا خدمات نصب ویدئو پروژکتور را برای شما انجام دهیم. پروژکتور ماهان، خدمات نصب پروژکتور در تهران را به صورت فوری ارائه می کند و در شهرستان ها نیز، دارای نمایندگانی هستیم که خدمات مورد نظر شما را در سریعترین فرصت، انجام خواهند داد.

البته می توانید از این راهنمای نصب ویدئو پروژکتور نیز استفاده کنید تا آموزش کامل راه اندازی پروژکتور را در اختیار داشته باشید و بتوانید خودتان این کار را انجام دهید.

ویدئو نصب ویدئو پروژکتور

 

آموزش نصب ویدئو پروژکتور

چگونه یک پروژکتور را روی سقف نصب کنیم؟ 

هشدار: قبل از نصب پروژکتور با پایه سقفی، مطمئن شوید که پایه آن برای تحمل وزن و اندازه پروژکتور شما درجه بندی شده است.

وسایل مورد نیاز

  • پروژکتور
  • پایه
  • نردبان چهارپایه
  • مته
  • پیچ گوشتی
  • آچار یا آچار آلن (بسته به نوع پایه)
  • نوار اندازه گیری
  • مداد

موقعیت پروژکتور را نسبت به صفحه نمایش خود تعیین کنید

ابتدا باید تصمیم بگیرید که می خواهید پرده پروژکتور و پروژکتور خود را در کجا قرار دهید. در یک محیط خانگی، اداری یا آموزشی، ممکن است با توجه به طراحی اتاقی که قصد نصب پروژکتور در آن را داری، محیط مناسب برای نصب پروژکتور مکان خاصی باشد. اما معمولا تعیین کردن این مکان کار سختی نیست.

فاصله پرتاب پروژکتور را تعیین کنید

مطمئن شوید که فاصله پرتاب بین پروژکتور و صفحه نمایش کافی است. فاصله پرتاب پروژکتور به شما می گوید که پروژکتور چقدر می تواند از صفحه فیلم فاصله داشته باشد تا آن را با یک تصویر در فوکوس واضح پر کند. می‌توانید از این ماشین‌حساب پروجکشن برای کمک به تعیین اینکه آیا پرتوهای ویدیویی در جای درست نصب شده‌اند یا خیر استفاده کنید. فاصله پرتاب یکی از مهمترین المان ها برای نصب ویدئو پروژکتور می باشد.

افست عمودی پروژکتور را تعیین کنید

افست عمودی به این معناست که پروژکتور باید چقدر بالا یا پایین قرار گیرد تا نور پروژکتور در زاویه مناسب بتابد که تصویر روی صفحه، نمایش داده شود. افست عمودی به صورت درصد نمایش داده می شود و اغلب می توان آن را در مشخصات لنز شیفت، یافت کرد. افست می تواند مثبت یا منفی باشد. افست مثبت به این معنی است که تصویر در بالای لنز نمایش داده می شود در حالی که افست منفی زیر آن نمایش داده می شود.

تنظیم افست تصویر ویدئو پروژکتور

به عنوان مثال، Epson LS11000 دارای تغییر عمودی لنز از -96.3٪ به +96.3٪ است. این بدان معناست که ارتفاع پروژکتور می تواند 96.3 درصد بالاتر از پایین یا پایین صفحه نمایش باشد.

افست عمودی ویدئو پروژکتور

می‌توانید از این فرمول برای کمک به تعیین فاصله لنز از مرکز صفحه نمایش استفاده کنید. ارتفاع کل صفحه x درصد افست = فاصله لنز از بالا/پایین، مرکز صفحه.

اگر برای سقف های بسیار بلند نصب پروژکتور را انجام می دهید، می توانید از ستون های الحاقی استفاده کنید که لوله ای هستند که موقعیت پروژکتور را به ارتفاع مناسب کاهش می دهند. معمولا در زمان نصب ویدئو پروژکتور خانگی یا اداری، باید به افست توجه ویژه ای داشته باشید.

خط مرکزی صفحه پروژکتور خود را پیدا کنید

وقتی صفحه سینما را در جای خود قرار دادید، فاصله بین دیوار تا لبه صفحه نمایش را به اضافه نصف عرض صفحه اندازه بگیرید. حالا این اندازه را روی سقفی که می‌خواهید پروژکتورتان قرار بگیرد، علامت بزنید، از انتهای دیگر همان دیواری که در ابتدا از آن اندازه‌گیری کردید.

تنظیم تصویر پروژکتور روی پرده نمایش

اگر پروژکتور شما دارای لنز شیفت افقی است، نیازی نیست که پایه پروژکتور را درست روی خط مرکزی قرار دهید، زیرا به شما امکان می دهد آن را به سمت چپ یا راست خط مرکزی حرکت دهید.

موارد دیگری که باید در نظر گرفته شود

  • مطمئن شوید که پرتو پروژکتور شما توسط هیچ فن، چراغ یا هر چیز دیگری که از سقف آویزان است مسدود نمی شود.
  • سعی کنید و آن را نزدیک‌تر به دیوار قرار دهید تا پنهان کردن سیم‌ها تا حد امکان آسان شود.
  • اگر فن پروژکتور شما در سمت پر سروصدا قرار دارد، ممکن است بخواهید پروژکتور را مستقیماً بالای قسمت نشیمنگاه قرار ندهید.
  • هنگام انتخاب محل نصب پروژکتور خود، مهم است که مطمئن شوید نشانگر خود را در امتداد تیرچه سقف قرار دهید. از بند انگشتان خود برای ضربه زدن به سقف استفاده کنید تا زمانی که صدای محکمی بشنوید تا یکی را پیدا کنید. با اتصال پایه به تیرچه، نصب بسیار مطمئن تری خواهید داشت. همچنین می‌توانید از روش «مسدود کردن» برای وصل کردن یک تکیه‌گاه، مانند 2×4، بین دو تیرچه استفاده کنید و پایه پروژکتور خود را به این «بلوک» وصل کنید، اگر تیرچه‌ای در محل خاص و مورد نظر وجود نداشته باشد.
  • مطمئن شوید که پروژکتور شما به اندازه کافی در عقب قرار گرفته است تا از ایجاد نقطه داغ روی صفحه جلوگیری شود

پروژکتور را به پایه وصل کنید

اگر قصد نصب ویدئو پروژکتور به سقف را داشته باشید بهتر است پروژکتور خود را بردارید، با احتیاط آن را وارونه کنید. نگران نباشید پروژکتورها برای نصب وارونه ساخته شده اند. براکت نصب را طبق دستورالعملی که همراه با پایه ارائه شده است، به طور آزاد وصل کنید. تا جایی که ممکن است، براکت را طوری قرار دهید که در راستای لنز باشد.

پایه شما ممکن است مستقیماً به سقف وصل شود یا با استفاده از ستونی با طول دلخواه که سپس به صفحه سقف متصل می شود.

اتصال ویدئو پروژکتور به پایه سقفی

وقتی از موقعیت راضی بودید، براکت را محکم به پایین ببندید. اگر نمی‌توانید لنز را در یک راستا با براکت قرار دهید، هنگام نصب آن روی سقف، حتماً این فاصله را جبران کنید تا لنز در مرکز صفحه نمایش قرار گیرد.

اکنون در حالی که براکت در جای خود قرار دارد، مراقب باشید که در کجا روی پروژکتور قرار گرفته است و هر گونه تنظیمات جزئی در مورد جایی که باید روی سقف نصب شود انجام دهید تا در امتداد خط مرکزی صفحه پروژکتور باقی بماند.

اتصال پایه ویدئو پروژکتور به سقف

اطمینان حاصل کنید که براکت نصب شما همچنان می تواند در امتداد تیرچه سقف نصب شود، برخی از علائم را در جایی که سوراخ های پیچ شما باید برود ایجاد کنید. اکنون از یک مته برای ایجاد یک سوراخ اولیه برای هر پیچ استفاده کنید. سپس پایه نصب را محکم به سقف ببندید. اطمینان حاصل کنید که از پیچ های مناسب با مقدار مناسب مطابق دستورالعمل براکت استفاده می کنید.

اتصال پایه ویدئو پروژکتور به سقف

با تکان دادن پایه در اطراف، بررسی کنید که به سقف محکم شده باشد.

در این مرحله ویدئو پروژکتور را بردارید و با دقت روی براکت قرار دهید و بررسی کنید که پروژکتور در موقعیت مناسبی قرار گرفته باشد.

تنظیم تصویر ویدئو پروژکتور

همچنین بهتر است در زمان نصب ویدئو پروژکتور های سنگین وزن تر، یک نفر پروژکتور را نگه دارد.

سیم کشی ویدئو پروژکتور

اگر یک پریز برق و سیم کشی در سقف خود در کنار پروژکتور نصب کرده اید، می توانید آن را وصل کنید و از تماشای فیلم لذت ببرید. اگر پریز را نصب نکرده اید، باید مطمئن شوید که کابلی دارید که به اندازه کافی بلند باشد تا به پروژکتور برسد.

احتمالاً باید یک کابل HDMI را از پروژکتور سقفی خود به پخش کننده رسانه یا گیرنده سینمای خانگی خود برسانید. مشخص کنید که کابل های شما چقدر طول دارند، اما مطمئن شوید که طول بیشتری را در نظر میگیرید. به یاد داشته باشید که فقط کابل ها را در یک خط مستقیم از پروژکتور تا منبع ویدیو خود اجرا نمی کنید، و باید مقدار بیشتری از طول کابل را در نظر داشته باشید.

اگر نیاز به اجرای بیش از 25 فوت کابل HDMI دارید، ممکن است نیاز به افزایش دهنده سیگنال HDMI نیز داشته باشید، زیرا این تقریباً حداکثر طولی است که می توانید بدون مشاهده افت کیفیت سیگنال به دلیل تضعیف، استفاده کنید.

می توانید سیم ها را با استفاده از پوشش های تزئینی در امتداد پایه دیوار پنهان کنید یا اگر دانش لازم را دارید می توانید سیم ها را از سقف و پشت دیوارها عبور دهید.

تراز کردن دیتا پروژکتور

اکنون که پروژکتور سقفی خود را راه اندازی کرده اید، باید تصویر را با پرده نمایش تراز کنید. برای تراز کردن پروژکتور و صفحه نمایش، احتمالاً باید زوم را تنظیم کرده و روی خود پروژکتور تمرکز کنید. اگر تصویر نمایش داده شده کج است، باید رول، گام و انحراف پروژکتور را روی پایه تنظیم کنید.

تراز کردن دیتا پروژکتور

می توانید از لنز شیفت افقی و عمودی برای تراز کردن تصویر بر روی صفحه نمایش پروژکتور خود استفاده کنید.

مشکلات نصب پروژکتور روی سقف

یک پروژکتور برای روشن شدن به یک منبع تغذیه و یک پخش کننده رسانه متصل به آن برای نمایش محتوا نیاز دارد. این در حالی است که در بسیاری از موارد روی سقف نمی توان اتصالات برق و همچنین منبع پخش کننده ویدئو را قرار داد. به همین دلیل نیز توصیه می شود تا سیم کشی را با استفاده از داکت های تزئینی انجام دهید که یک سیستم کشی تمیز را در محیط مورد نظر داشته باشید.

با برخی از داکت های تزئینی و کمی تفکر فضایی می توانید به راحتی سیم ها را پنهان کنید. اگر نمی خواهید پروژکتور خود را روی سقف نصب کنید، می توانید از یک قفسه در پشت اتاق استفاده کنید.

از طرف دیگر به جای تهیه یک پروژکتور پرتاب معمولی، می توانید به جای آن یک پروژکتور پرتاب کوتاه بخرید که مستقیماً زیر صفحه نمایش قرار می گیرد.

نصب ویدئو پروژکتور

چرا از پایه سقفی برای نصب پروژکتور استفاده کنیم؟

استفاده از پروژکتور با پایه سقفی تنظیم نسبت پرتاب یا فاصله را آسان می‌کند، زیرا می‌توانید پایه را در جایی که می‌خواهید قرار دهید تا اندازه تصویر مورد نظر را به دست آورید. یک پروژکتور نصب شده روی سقف نیز آن را از سر راه افرادی که در حال راه رفتن هستند دور نگه می دارد. با اتصال آن به سقف، نمی توان پروژکتور را از موقعیت خارج کرد و همچنین امکان برخورد اجسام فیزیکی در این بخش بسیار کم می باشد. اگر یک پروژکتور پرتاب معمولی دارید، نصب آن به شکل سقفی منطقی است.

اگر هنوز خرید پایه ویدئو پروژکتور را انجام نداده اید،

انواع پایه پروژکتور

به صورت کلی می توان گفت دو نوع پایه برای راه اندازی پروژکتور ها وجود دارد که رایج ترین مدل ها در بازار هستند:

  1. پایه سقفی: این نوع پایه ها با اتصال به سقف، نگهداری ویدئو پروژکتور در ارتفاع را انجام می دهند. این محصولات جزو پرکابردترین محصولات موجود در بازار می باشند که برای نصب پروژکتور روی سقف کاربرد دارند.
  2. پایه زمینی پروژکتور: یکی دیگر از انواع مختلف پایه های پروژکتور، پایه زمینی می باشد که بر روی زمین قرار میگیرد. این نوع از پایه ها شباهت زیادی به سه پایه دوربین دارند و همین موضوع نیز باعث می شود تا به آنها سه پایه پروژکتور نیز گفته شود.

در این مقاله به صورت کامل آموزش گام به گام نصب و راه اندازی ویدئو پروژکتور را بررسی کردیم. البته در نظر داشته باشید که نصب پروژکتور، یک فرایند تخصصی می باشد که بهتر است توسط نصاب ویدئو پروژکتور انجام بگیرد. در صورتی که نیاز به دریافت خدمات نصب ویدئو پروژکتور داشته باشد، می توانید با ما در ارتباط باشید.

در این مطلب، موارد زیر را بررسی کرده ایم:

  • نحوه نصب ویدئو پروژکتور به سقف
  • نصب پروژکتور سه سیم
  • طریقه نصب ویدئو پروژکتور epson
  • آموزش نصب و راه اندازی ویدئو پروژکتور
  • نصب ویدئو پروژکتور خانگی

2 دیدگاه در “نصب ویدئو پروژکتور

  1. احمدی گفت:

    سلام، میشه بفرمایید چرا پروژکتور سه سیم دارد؟

    1. admin گفت:

      با سلام، معمولا پروژکتور ها سیم فاز، نول و سیم ارت دارن و ممکنه توی برخی از پروژکتور ها هم سیم اضافه ای وجود داشته باشه که برای روشن و خاموش کردن دستگاه مورد استفاده قرار میگیره

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *